Aanbod

Boek 8 individuele (online) trainingsessies en krijg het GRATIS 'Deck of Needs' (ook verkrijgbaar in Engels, Duits en Pools).

Deck of Needs

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen voor jou, je organisatie of team of boek nu een individuele probeersessie van 30 minuten.

Book of Needs

Het Book of Needs bevat 3 (nog ongeschreven) boeken in 1:

  • Het Geschenk van Present Zijn
  • Het Empathie Pad: gebaseerd op ons model met 3 Fases en 6 Stappen om de kernboodschap te vinden en ernaar te luisteren.
  • Bewustzijn en andere Vaardigheden.
Cover Book Of Needs

Ons nieuwe, eenvoudige 6 stappenmodel voor luisteren stelt ons in staat om ideeën en richtlijnen over empathie en communicatie van anderen te integreren met nieuwe, krachtige richtlijnen die gebaseeerd zijn op onze ervaring als trainer, facilitator, coach en mediator in. Ons werk bouwt voort op de wijsheid uit Nonviolent Communication (NVC, Geweldloze communicatie), dat voor het eerst werd ontwikkeld door Marshall Rosenberg in de 60-er jaren en later door hem en vele trainers wereldwijd. We denken, dat de heldere structuur van onze benadering gecombineerd met de vele richtlijnen kan helpen om de kwaliteit van luisteren te verbeteren van iedereen die werkt of wil werken als 'professionele luisteraar' en/of de communicatie in hun eigen leven.

"Je hebt veel dingen, die ik heb geleerd over communicatie geïntegreerd in een logisch en coherente aanpak."

Read Slowly Het Book of Needs is de ruggegraat achter de trainingen en tools van Kommunikasie. In het boek laten we bijvoorbeeld het belang van 'aanwezig zijn' zien. Met het Empathie Pad kan je ervaren, wat er gebeurt, als je probeert te luisteren, terwijl je onvoldoende aanwezig bent. Onze trainingen (inclusief de interactie met anderen) helpen om uit te vinden waardoor JIJ niet meer aanwezig bent en wat JOU kan helpen om aanwezigheid voldoende te herstellen. Door training en coaching kan je een hoger niveau van luisteren bereiken. Het Book of Needs kan daarbij helpen als reminder aan de dingen die je nog wilt leren, dingen die herhaald moeten worden en dingen, die je al geleerd hebt. Als reminder kan het vele malen gelezen worden.

Bestel je eigen boek

De eerste (Engelstalige) versie van het Book of Needs kwam uit in de zomer van 2015. Op dit moment ligt onze focus op het ontwikkelen van tools op basis van dit boek. Vertalingen in andere talen volgen later. Bestel het Book of Needs nu. Register je en we houden je op de hoogte over vertalingen, Deel 2 en andere dingen die we doen. Op onze Facebook pagina bieden we een plek voor vragen, feedback, recensies en wat je nog meer wilt delen.

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl