Deck of Needs

In onze Demo laten we zien hoe je (je) behoeften kunt vinden, die te maken hebben met liefde en dankbaarheid EN hoe je daar naar kunt luisteren.

Welk woord trekt (jouw) aandacht?

Zorg voor Jezelf

We blijven nieuwe uitbreidingen en toepassingen ontwikkelen.

Self Card

Welke (nieuwe) gevoelens en gedachten komen omhoog, als je de Zelf-Kaart toevoegt aan een/jouw behoeftenkaart?

Gratis Tools

We willen graag, dat onze tools door zoveel mogelijk mensen gebruikt worden. Tegelijkertijd steekt er veel werk in het maken van deze tools. Het kost tijd en energie om de juiste woorden te vinden, ze te verwerken in een ontwerp, handleidingen te schrijven, deze website te onderhouden, enz.. Op deze pagina vind je links naar verschillende bestanden die wij gratis aanbieden. Dit bied je de mogelijkheid de waare van onze tools te ervaren. Het is ook deel van onze bijdrage aan een betere communicatie tussen jouw en je klaten, vrienden, collega's, kinderen enz. en daardoor aan wat wij als een betere wereld beschouwen.

We verzoeken je daarbij het volgende in acht te nemen:

Copyrights

De Copyrights van alle tools liggen bij Kommunikasie en Hugo A. Roele. Als je onze tools gebruikt, vragen we je om de links naar onze websites zichtbaar te laten. Als je met anderen werktt, vragen we je om hen te vertellen waar je deze tools hebt gevonden. De verkoop van deze tools of een (licht) aangepast versie is alleen mogelijk na een overeenkomst met ons.

Gelamineerde en geprinte tools

Als service bieden we alle Gratis Tools ook aan in onze webshop voor relatief lage prijsen, gezien de hoge kwaliteit en de hoeveelheid werk. Iedere kaart wordt afgedrukt op een professionele kleurenprinter met hoge resolutie en met de hand gelamineerd in lamineerhoesjes met de juiste maten..

(Financiële) ondersteuning

De tools op deze pagina zijn gratis. Tegelijkertijd betekent meer financiële middelen, dat we in staat zijn om verder te gaan met het ontwikkelen, vertalen en verspreiden van nieuwe tools. Je kan dat ondersteunen door:

Een training bied je bovendien de mogelijkheid om te leren, hoe je de verschillende tools snel, gemakkelijk en (meest belangrijk) effectief kunt gebruiken.

Onze gratis tools

We bieden op dit moment onze tools aan in 5 talen. Klik op Engels, Duits, Frans en Pools als je de gratis tools wilt in die talen, of kies een gratis tool in het Nederlands op deze pagina.

Tool Over Handleiding PDF-file
- Werkblad Luisteren met behoeften Over Handleiding PDF
- Werkblad Spreken met behoeften Over Handleiding PDF-File
- Zelf-Kaart Over Handleiding Kaartset 1
- Pauze-Kaart Over Handleiding Kaartset 1
- JA- / NEE-Kaart Over Handleiding Kaartset 1
- Kiezen- / Moeten-Kaarten Over Handleiding Kaartset 1
- Flower of Needs Over Handleiding Flower and Stem
- Lijst met Behoeften Over Handleiding Excel List of Needs

Kaartset 1 bevat de JA- / Nee-Kaarten, 2 Pauze-Kaarten, 2 Zelf-Kaarten en de Kies- en Moet-kaarten. NB, de Pauze-Kaart en de JA-/NEE-kaarten zijn 2-zijdig. Wij snijden altijd eerste de kaarten, voordat we ze lamineren. Gebruik de lichtblauwe lijn op de achterkant om de JA- / NEE-Kaarten en de twee Pauze-Kaarten uit te snijden. Gebruik dan de lichtblauwe lijne op de voorkant voor de 4 kleinere kaarten. Wij gebruiken lamineerhoesjes, die passen bij de grootte van de kaarten (A7 en A8).

Andere Gratis Tools (die je hebt gezien bij een van onze trainingen) zijn op aanvraag beschikbaar.

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl